Ajándék férfiaknak

Születésnap? Névnap? Évforduló? Hétköznapi meglepetés?

A legjobb ajándékot keresi szeretteinek?

Ne menjen sehova, a lehető legjobb helyen jár!

Elmondhatom miért?

  • "A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út" tartja a mondás, és ez természetesen a hölgyekre is vonatkozik. :)
  • Ha tényleg szeretne örömet okozni ismerőseinek, a sör a legjobb választás, ráadásul a webáruházunkban kapható kézműves sörkülönlegességek minőségben uralják a sörpiacot.
  • A kézműves sör: 
    • Egyedi, személyes
    • Kreatív, trendi
    • És nagyon finom!

"Rendben, de hogyan válasszak?" - merül fel most fel Önben a kérdés, teljesen jogosan, hiszen hatalmas a választék és minden sör különleges a maga nemében. Ezek az italok attól kézművesek, hogy mernek különlegeset nyújtani!

Engedje meg, hogy segítsünk!

Amennyiben ismeri a megajándékozandó sörivási szokásait, kedvenceit, könnyű dolga van:

A lap bal oldalán válassza a "Sörválogatások" fület és válasszon személyre szabott ajánlataink közül, vagy a "Sörtípusok" fülön belül válassza ki, hogy milyen típusú sört szokott a szerencsés megajándékozandó kezében látni (búza sörök? barna sörök? világos sörök? ízesített/gyümölcsös sörök?), garantáljuk, hogy maradandó élményt okoz a fogyasztónak!

Amennyiben nem ismeri a megajándékozandó kedvenc sörtípusait, akkor is segítünk:

A lap bal oldalán válassza a "Sörválogatások" fület és válasszon egyet a Vegyes sörválogatások közül, így a szerencsés fogyasztó végigkóstolhat egy mintasort a magyar kézműves sörpiac legjobbjai közül!

 

Bármilyen kérdéssel keressen minket bátran, örömmel segítünk személyre szabottan összeválogatni a legjobb ajándékcsomagot!

Bajor Gergő: +3620/5572957 vagy: bajor.gergo@horpint.hu