A legjobb ajándék minden férfi számára!

Karácsony? Születésnap? Névnap? Évforduló?

A legjobb ajándékot keresed párodnak, férfi ismerősödnek?

Ne menj sehova, a lehető legjobb helyen jársz!

Elmondhatom miért?

  • "A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út" tartja a mondás, tehát:
  • Ha tényleg szeretnél örömet okozni férfi ismerőseidnek, a sör a legjobb választás, ráadásul a webáruházunkban kapható kézműves és kraft sörkülönlegességek minőségben uralják a sörpiacot
  • A kézműves sör: 
    • Egyedi, személyes
    • Kreatív, trendi
    • És nagyon finom!

"Rendben, de hogyan válasszak?" - merül fel most fel benned a kérdés, teljesen jogosan, hiszen hatalmas a választék és minden sör különleges a maga nemében. Ezek az italok attól kézművesek, hogy mernek különlegeset nyújtani!

Engedd meg, hogy segítsünk!

Amennyiben ismered a megajándékozandó sörivási szokásait, kedvenceit, könnyű dolgod van:

A lap bal oldalán válaszd a "Sörválogatások" fület és válassz személyre szabott ajánlataink közül, vagy a "Sörválasztó" fülön belül válaszd ki, hogy milyen típusú sört szoktál a szerencsés megajándékozandó kezében látni (búza sörök? barna sörök? világos sörök? ízesített/gyümölcsös sörök? erős/könnyű sörök?), garantáljuk, hogy maradandó élményt okoz a fogyasztónak!

Amennyiben nem ismered a megajándékozandó kedvenc sörtípusait, akkor is segítünk:

A lap bal oldalán válaszd a "Sörválogatások" fület és válassz egyet a vegyes sörválogatások közül, így a szerencsés fogyasztó végigkóstolhat egy mintasort a magyar kézműves sörpiac legjobbjai közül!

 

Bármilyen kérdéssel keress minket bátran, örömmel segítünk személyre szabottan összeválogatni a legjobb ajándékcsomagot!

Bajor Gergő: +3620/5572957 vagy: bajor.gergo@horpint.hu